loading
Vent venligst

Terminalen PremiumTerminalen Premium er en unik bilforretning. Som autoriseret Jaguar og Land Rover service-center, med et eksklusivt udvalg af nyere brugte biler i de populære modeller fra Jaguar og Land Rover, er vi din garanti for kvalitet.

Har vi ikke den rigtige bil til dig, kan vi hjælpe dig med at finde den.

Hos os finder du altid Premium biler og Premium rådgivning.


Eksklusive brugte Land Rover og Jaguar

Vi sælger eksklusive modeller af nyere brugte Jaguar og Land Rover, og går aldrig på kompromis med kvaliteten. Alle vores brugte biler kan leveres med op til 3 års garanti, og vores biler er altid gennemtestede og kontrollerede på vores autoriserede værksted, så din bil leveres uden bekymringer.

Med vores mange års ekspertise i Premium biler sikrer vi, at købet af en brugt Jaguar eller Land Rover er en ligeså god oplevelse som at købe en helt ny. 

Dit nærmeste Test Spot

Hos Terminalen Premium kan du teste landevejene i de nyeste modeller. Terminalen Premium er i 2019 indtrådt i et samarbejde med British Car Import Danmark, hvor vi er udnævnt til Jaguar og Land Rover Test Spot. Ikke nok med det, kan vi hos Terminalen Premium også formidle købet af nye modeller fra Jaguar og Land Rover.

Premium bilers kvalitet og komfort skal opleves helt tæt på. Kør forbi vores Premium bilhus i Risskov eller book en prøvetur online.

Finansiering

Skal vi hjælpe dig med at finansiere din drømmebil? I samarbejde med NCG Finans tilbyder vi alle former for finansiering og leasing. Slip for bekymringerne med privat-, erhverv-, flex-, eller splitleasing, og få rådgivning i at finde den aftale, der bedst matcher dine ønsker.

Vi tilbyder fleksibel og billig finansiering, der tilpasses individuelt til dig som kunde, hvad enten det er til privat eller erhverv og med fast eller variabel rente.

Vores finansieringsmuligheder er altid tilpasset dit behov og med kompetent rådgivning som en selvfølge.

Hybrid- & elbiler

I vores unikke bilhus finder du et bredt sortiment af biltyper heriblandt vores el- & hybridmodeller fra Jaguar og Land Rover. Oplev nogle af verdens mest intelligente elektriske biler eller mærk, hvordan hybridmodellerne skifter gnidningsfrit mellem benzinmotor og elmotor. 

Vi står altid klar til at tilbyde vejledning i de nye drivmidler til biler og hjælper med at finde en bil, der matcher dit behov.

   

Find din forhandler

Grenåvej 337 8240 Risskov
Den bedste service til den rigtige pris. Læs om alle fordelene
 

Rolundvej 11

5260 Odense S


Telefon: 63 95 52 00

Telefon:

Telefon:

Grenåvej 337

8240 Risskov


Telefon: 86 17 71 00

Bistrupvej 126

3460 Birkerød


Telefon: 45 81 78 08

Storstrømsvej 4

6715 Esbjerg N


Telefon: 76 14 06 00

Øtoftegårdsvej 2

2630 Taastrup


Telefon: 43 99 40 45

Roskildevej 323

2630 Taastrup


Nissan:  70 30 00 68
Toyota:  70 30 00 84